Sjöstjärnans Surprise

Abra startbild

Född: 2012, Sto, ca 150 cm, Kom till Sjöis: 2015

Surprise är en framåt, glad och arbetsvillig tjej. Lika fin i dressyren som i hoppningen. I dressyren är hon framåt men ändå mjuk och lätt för hjälperna. I hoppningen så är det i princip bara att styra på nästa hinder och så sköter hon resten. Hon passar bäst till de som har ridit några år då hon är lite känslig i munnen och vissa tycker hon är lite för pigg om man själv inte har en bra egen balans. Väldigt snäll att sköta och hantera på alla sätt.

“Hon är en framåt och väldigt härlig tjej. Hon är superfin i hoppningen, då är det ju bara att styra på hindret och så sköter hon resten! Dressyren var lite svårare för mig dock, hon är lite skumpig och var lite svår att sitta på i traven. I stallet vill hon mest mysa och älskar att bli borstad. Hon är verkligen en jättefin häst.” 

Klara

Jag hade Surprise på läger och upplevde henne som en pigg och snäll tjej som gillar lite fart. Hon hade nästan alltid öronen framåt på hoppningen och höll ett bra tempo mot hindrena utan att bli för snabb. Dock så kunde hon titta till lite då och då. I dressyren upplevde jag att hon gärna ville gå högt med huvudet men att hon gick att arbeta till en lägre form. I boxen är hon en klippa och kan göra nästan alla glada genom att buffa på en och ha spetsade öron när man kommer in i boxen och hon var snäll i när man sadlade men hon är ett sto och kunde bli sur när man spände sadeljorden. Saknar värdens finaste tjej !
Edith