Bada med hästar, solnedgångritt och mycket mer!

Hos oss händer det alltid mycket. När du är på läger hos oss så finns det alltid något som händer och aktiviteter att vara med på. Lekar, baddag, hänga i stugan med kompisar, solnedgångsritt, ta ett dopp i vår fina sjö och mycket, mycket mer.

Förutom den vanliga undervisningen så finns det mycket tid över till annat du kommer att få uppleva. En oförglömlig baddag då du bl.a. badar med din häst och kanske till och med får den att simma en bit. Du får rida långritt, mysig solnedgångsritt, rida barbacka, korvgrillning vid sjön, spela brännboll alá sjöis, tipspromenad, medverka i talangjakten med övriga i din stuga och mycket, mycket mer som hör till ett riktigt ridläger. Vi kan lova dig att hos oss blir det aldrig långtråkigt.

 

Men det finns även tid över då du bara kan ta det lugnt, ligga i stugan, fnittra med kompisar, sola på våra stora gräsmattor eller kanske sitta i skuggan och äta lite godis.

Vi har en lägerkiosk som är öppen två gånger per dag efter maten. Där kan du köpa godis, lite choklad, chips, frukt, glass, läsk eller varför inte ett kort att skicka hem till mamma och pappa. Känner du för att svalka dig i vår fina sjö när det är varmt och soligt så följer en av våra ledare med till vår brygga. Där finns även båt och flotte.