Hyra häst eller ponny

Funderar du på hur det är att ha egen häst eller kanske vill ha sommaren fri till att göra annat? Då kan hyra häst eller ponny från oss vara ett väldigt bra alternativ. Våra hästar hyrs ut över vintern, från mitten av augusti till mitten av maj. Givetvis medföljer utrustning och de är fullt försäkrade. Våra hästar är i olika åldrar och i storleken 135 – 155 cm. Vi har många hästar att välja bland så du säkert kan finna någon som passar just dig.

När du hyr häst från oss har du förtur att hyra samma häst även nästa säsong, om ni önskar detta. Annars kan ni byta till en annan t.ex. större. Vårt mål är att alla hästhyrare är nöjda och att det skall fungera bra med den häst du hyr. Du är också garanterad att få den häst du hyr om du åker på läger hos oss.

Är du intresserad av att hyra häst från oss eller vill veta mer så skicka en intresseanmälan eller ett mail till oss. Beskriv gärna lite om era önskemål och berätta lite om er själva. Kanske vilken typ av häst som ni söker eller om ni redan har en favorit bland våra hästar så nämn gärna detta. Ta även gärna med kontaktuppgifter så som mejladress och telefonnummer.

Ni kan när som helst under året skicka in en intresseanmälan för att hyra häst. Vi börjar våra provridningar i slutet av maj och fortsätter sedan under vissa dagar resten av sommaren tills alla hästar är uthyrda.

När ni kommer hit för provridningen så får ni titta på samtliga lediga hästar och bland dessa väljer ni ut de ni önskar provrida. Ni får testa dessa hästar enskilt i lugn och ro på egen sandbana. När ni känner er nöjda och hittat den häst ni söker går ni vidare och bokar denna. Vi går även igenom villkoren och besvarar eventuella frågor.

Är ni intresserade av att veta mer så är ni varmt välkomna att kontakta oss. Är du under 18 år så ber vi att målsman tar kontakt.

Varmt välkomna att höra av er angående hyra häst.

15 + 11 =