Jobba hos oss

Varje sommar har flera vuxna och ungdomar möjligheten att jobba på Sjöstjärnan. Vi är alltid öppna för nya medarbetare med de rätta egenskaperna, glada, trevliga, kunniga och intresserade. Våra deltagare har höga förväntningar på Sjöstjärnan, samma förväntningar ställer vi på vår personal och lite till…

Vår personal är alltid över 18 år, utbildade för att kunna ge lägerdeltagare en härlig lägervistelse. Naturligtvis är både personal och deltagare försäkrade när de är hos oss. Vi jobbar systematiskt med att vistelsen hos oss skall vara en säker och upplyftande upplevelse både för deltagare men även för vår personal. Vi ser det som ett gott betyg att många från personalstyrkan återkommer år efter år.

Vi får ofta beröm både från deltagare men även personal för den fina stämning vi har, och vår positiva och trygga arbetsplats. Föräldrar till vår personal har många gånger tackat för den fina start i arbetslivet vår personal fått med sig. Med erfarenheter de har haft nytta av i sitt fortsatta arbetsliv.

Lägerledare, Kökspersonal, Stallelev

Tag gärna kontakt med oss så berättar vi mer om de olika alternativen, möjligheterna, kraven och vad det innebär. Skulle du bo långt från oss finns givetvis möjlighet till boende hos oss om du skulle önska detta.

Vårt engagemang ger dig trygghet. Vi finns alltid här för dig.

Är ni intresserade av att veta mer så är ni varmt välkomna att kontakta oss.

1 + 10 =