Allt ingår när du åker på läger hos oss

Under ditt läger bor du i våra mysiga stugor tillsammans med andra jämnåriga kompisar. Stugorna är fullt moderna och anpassade för vår ridlägerverksamhet. Stugorna heter Blåklockan, Gullvivan, Solen, Hästhoven och Rosen. De är mysigt möblerade med sköna soffor och sängar för trötta ryttare som haft en händelserik dag. Utanför finns härliga gräsmattor där du kan “slänga” dig och njuta utav solen och sommaren. Eller varför inte bara vara med dina kompisar och njuta av en god glass. I en större byggnad strax intill finns duschar och toaletter.

 

Under ditt läger bor du i våra mysiga stugor tillsammans med andra jämnåriga kompisar. Stugorna är fullt moderna och anpassade för vår ridlägerverksamhet. Stugorna heter Gullvivan, Solen, Hästhoven och Rosen. De är mysigt möblerade med sköna soffor och sängar för trötta ryttare som haft en händelserik dag. Utanför finns härliga gräsmattor där du kan “slänga” dig och njuta utav solen och sommaren. Eller varför inte bara vara med dina kompisar och njuta av en god glass. I en större byggnad strax intill finns duschar och toaletter.

Hos oss äter man mycket och gott. Varje dag serveras frukost, middag och kvällsmat, dessutom två mellanmål under dagen för att fylla på energi och vätska. Det kan även det bli en del andra goda överraskningar under lägret. Sjöstjärnan är känd för sin goda mat vi har fått mycket beröm genom åren för detta. Till varje måltid serveras även dryck, bröd med pålägg och något grönt. Givetvis lagas all vår mat i vårt eget kök. Specialkost är heller inget hinder för att åka på läger till oss.

Du är aldrig ensam hos oss, våra ledare är alltid med vid all undervisning och aktiviteter. De och även lägerledningen bor på gården, nära stugorna vilket gör att de finns tillgängliga dygnet runt.