Weekendläger
Har du drömt om att åka på läger men tycker att det är lite för långt med en vecka? Då är ett weekendläger perfekt att börja med!

Under våra weekendläger får du uppleva hur det är att vara på ridläger hos oss, lite kortare men väldigt härliga och givande.  Givetvis får du en egen häst att ta hand om, sköta och rida. Våra duktiga ledare finns alltid med på lektioner, i stallet och övriga aktiviteter.

Under ett 3 dagars weekendläger så kommer du att få pröva på både hoppning och dressyr och annat som hör till. På ett 4-5 dagars läger hinner vi givetvis med lite mer lektioner men även uteritt och voltige.

Hos oss har du alltid möjlighet att rida i en fantastisk miljö, plaska med din häst i vår egen sjö. Vår populära baddag och vissa andra aktiviteter görs bara på de längre lägren då detta oftast tar en heldag, där räcker inte tiden på de kortare lägren.

De kortare lägren både börjar och slutar på eftermiddagen för att hinna med så mycket som möjligt. Sista dagen, innan du åker hem avslutas med en lite kortare uppvisning där till dina föräldrar även är välkomna. De längre lägren har en betydligt längre uppvisning där även lite roliga tävlingar mm ingår.

På 3-5 dagars lägret finns det ingen möjlighet att hämtas/lämnas vid tåg eller buss.