Sjöstjärnans Robin

Abra startbild

Född: 2017, Valack, ca 120 cm, Kom till Sjöis: 2019

Robin är en härlig kille med en stor glimt i ögat. Han är pigg och framåt att rida älskar uppmärksamhet och kli.

Han älskar att hoppa och gör det med en rikigt fin teknik. Han rör sig även väldigt trevligt i alla gångarter så han passar även bra för dressyr.

Bada är superkul och simma är något som han uppskattar. 

Robin är en kille som man aldrig har tråkig med, han har en fint steg och gör alltid sitt bästa. Han kan bli pigg men när man lär kanna han är han den bästa av dom bästa! Han är nog den socialaste ponnyn jag träffat och han gör alltif nått för uppmärksamhet. Han är söt som socker och pärla i allt. Han hoppar allt man styr på och gör det med klass. Han är så otroligt duktig på dressyr och man vet verkligen att han försöker på allt. 

Julia

Robin är en positiv ponny. Han är hopp glad men behöver ett bra stöd i skänkeln. Han ÄLSKAR att bada men måste vara bestämd. han är snäll i spiltan. Rolig att rida ute i skogen han tycker det är jätte kul och mysigt. Det han älskar att GALOPPERA snabbt i skogen. Han är snäll i hanteringen men han tar undan hoven när man tog up hoven för att kratsa. Men jättehärlig kille att rida. Han är fin i dressyren. Han har en vass manke och är lite skumpig barbacka. Han är lite snabb men inte het.

Hanna