Sjöstjärnans River Pearl

Abra startbild

Född: 2017, Sto, ca 139 cm, Kom till Sjöis: 2020

Pearl eller Pärlan som vi kallar henne är en väldigt positiv tjej som älskar att jobba. Väldigt snäll och framåt, men lite känslig ponny som behöver en ryttare med go egen balans och mjuka händer. 

Hon älskar att hoppa och har en riktigt fin teknik. Hon tar hindren lekande lätt, och kan bli lite het mot hindren.

I dressyren behöver man rida med stöd på yttersidan och mjuka innehjälper. 

Skogen är en favorit och där är hon pigg och framåt men lyssnar bra på förhållande hjälper. Supersnäll!

Jag hade pärlan på mitt läger 2021. Jag tyckte hon skötte sig extremt bra för hennes ålder. Hon är en riktig rallyräka, speciellt i hoppningen, då gäller det att ha kontroll då hon gärna vill springa. Hon tycker att rida i skogen är väldigt kul och springer gärna snabbt. Hon är alltid positiv till arbete och försöker göra allt ryttaren ber henne om även fast hon kanske inte förstår. I stallet står hon och sover när hon blir ompysslad och hon tackar aldrig nej till godis.

Fanny

Jag hade pärlan på mitt läger 2022 och jag upplevde henne som väldigt mysig och snäll. Hon har fin hoppteknik och hoppar allt man styr bara man håller om. I dressyren är hon fin och går väldigt fint i formen. Pärlan är väldigt mogen för sin ålder och gör alltid sitt bästa. Hon älskar skogen och kan därför bli lite pigg men hon skulle aldrig dra. Hon e pigg på banan och taggar till lite extra i hoppningen. Hon tackar inte nej till godis heller! Jättesnäll i all hantering och står mest och sover när man borstar. Helt klart en ponny som jag aldrig kommer glömma!

Maja