Sommarens härligaste ridläger

Lång ut på landet vid en egen sjö finns ditt hästparadis. Här får du uppleva ett riktigt ridläger. På en unik plats och en gård som varit i familjens ägo sedan 1909. Vår lägerverksamhet  går så lång tillbaka som till 1969. Detta skapar lång och gedigen erfarenhet, vilket gett oss de kunskaper och kvalifikationer som behövs för att kunna skapa ett ridläger som ger dig härliga upplevelser och minnen för livet. Vårt engagemang ger dig trygghet. Vi finns alltid här för dig.

Hos oss har man alltid roligt. När man inte rider finns det möjlighet att bada i vår sjö. Spela bollspel, vara med i vår spännande talangjakt eller alla andra aktiviteter som anordnas. Vill du någon gång bara njuta av sommaren, koppla av eller gosa med din ponny – går det också bra.

Du och dina rumskompisar bor i en av våra mysiga stugor. Där finns sköna sängar som väntar på trötta ryttare efter en solig och varm dag. Vi och våra ledare bor precis intill om du skulle behöva hjälp eller fråga om någonting.

Vi bjuder dig på mycket och god hemlagad mat. Sjöstjärnan är känd för sin goda mat. Fyller du år under lägret kanske vi kan ordna en överraskning… Dessutom får du naturligtvis mellanmål och om du ändå är sugen på något gott, kan du köpa glass, godis, läsk eller frukt i vår kiosk.

Redan första dagen får du en egen lägerhäst som du rider med i en grupp tillsammans med 8-10 kompisar. Duktiga ledare finns till din hjälp och lär dig mer inom dressyr, hoppning bl.a på vår fina gräsbana, voltige, terrängridning och mycket, mycket mer… Våra ledare har handplockats med avsikt att fylla kraven för undervisning och som omtänksamma instruktörer, du skall alltid känna att vi finns där för dig dygnet runt.

Sista dagen har vi alltid en avslutning då du kan visa upp dina färdigheter. Det blir en fest med uppvisning och tävlingar för dig och din ponny… Dina föräldrar, släkt och vänner är givetvis inbjudna.

Sjöstjärnan är ett ridläger du kan lita på…

Vi får ofta beröm från våra kunder. Bland annat att vi har en väldigt fin och välskött anläggning, välridna och väldigt snälla hästar. God mat som passar de flesta och mycket mer. Läs gärna vad våra kunder själva skriver om oss här nedan.

”Sjöis är som ett paradis, asså det går inte förklara, det är ett paradis! Det är så vacker miljö och så fina roliga hästar. Det finns verkligen inget dåligt med sjöis och det är verkligen värt pengarna ❤️❤️❤️” – Ebba

”Världens bästa ridläger, jag har gått på andra läger inan men sjöstjarnans ridläger är bäst! Det är det bästa ridlägret jag någonsin varit på i hela mitt liv och kommer alltid vara bäst!” – Veronica