Sjöstjärnans Prins

Abra startbild

Född: 2017, Valack, ca 145 cm, Kom till Sjöis: 2019

Prins ÄLSKAR att bada! Han simmar oavsett vilket väder det är… Och är nästan alltid i först i vattnet och längst kvar i vattnet.

I ridningen är han jättepositiv. Han vill verkligen göra rätt och tycker det är kul att arbeta. 

I både dressyr och hoppning försöker han verkligen sitt bästa även om han fortfarande har lite kvar att lära sig.

I stallet är han hur snäll som helst och älskar uppmärksamhet och kli.

Skogen är nog hans favoritplats och och älskar att stäcka ut i en härlig galopp.

Jag fick Prins över midsommar 2022, jag upplevde honom som en väldigt trevlig häst, han var superrolig att rida och tyckte om att gosa i spiltan. Han är lite seg men bara man får igång honom löser sig det. Han tyckte om att bada och plaskade gärna mycket. Prins tycker om rida ut och han älskade att galoppera fort genom skogen trots att han inte tyckte om flugor. När vi hoppade behövde han ramas in men vi kom ändå över utan större problem. Prins är en underbar ponny, har du fått honom på läger är du lyckligt lottad!

Gaby

Han är verkligen en ponny med hjärtat på rätt ställe, både vid ridning och hantering.Han var väldigt gosig och lugn vid  hanteringen och stod mest och sov, förutom när han ville nafsa på ens borstar haha.Skulle beskriva honom som en allmänt glad och trevlig ponny. Prins gjorde alltid sitt bästa och han briljerar på dressyrbanorna.Han är även extremt mysig att rida barbacka på. I hoppningen märkte jag dock att han behövde lite extra stöd, men när han fick det, hoppade han med bravur.Hans favorit är nog uteritt och att bada.Han simmade mycket men favoriten var nog att stå och plaska. På uteritterna älskade han att galoppera, dock var ej flugor och andra djur så poppis. Men allt i allo är han en super fin ponny som jag aldrig kommer glömma.

Mikaela

Skulle du vilja berätta hur du upplevde att rida och sköta Prins? Skicka gärna ett mejl till info@sjois.se