Sjöstjärnans Pachira

Abra startbild

Född: 2004, Sto, 146 cm, Kom till Sjöis: 2006, Slutmätt, Tävlad: LA dressyr

Pachira är en lagom pigg ponny som har väldigt fint steg. Hon är schyst mot såväl mindre vana ryttare som mer vana. Snäll och trygg för mindre vana men mjuk, lättjobbad och kunnig för mer vana ryttare. I hoppningen sköter hon sig utmärkt och hon tycker att det är jättekul! I skogen är Pachira snäll och bada är något hon uppskattar.

Jag tyckte att Pachira var en snäll och trevlig ponny som är mysig men ibland lite sur i spiltan när man ska spänna sadelgjorden, hon säger såklart inte nej till godis! Hon är lite seg men hon är ändå lagom pigg! I dressyren är hon trevlig och lyssnar bra! Och i hoppningen tyckte jag att hon var en dröm! Hon blir piggare då och blir ivrig att komma till hindret! Jag har haft pachira två år i rad på lägret nu och hon är den bästa lägerhästen jag har haft någonsin! Hon är verkligen bäst!

Isabel

Pachira är nog den snällaste hästen jag träffat. Hon är väldigt trygg i hanteringen och ridningen, går alltid att lita på och gör verkligen inget dumt.Red jag rätt i dressyren så gick hon väldigt fint och jag fick en helt otrolig känsla! Hon har väldigt mjuka gångarter och fantastiskt steg, så fin ponny verkligen. I hoppningen i paddocken var hon lite segare, men på gräsbanan tagga hon till lite och blev piggare. Hennes språng är väldigt mjuka och lätta att hänga med i.På uteritter var hon världens bästa verkligen! Så snäll och lugn. Hon var alldeles lagom pigg  och lyssnade bra på både broms och gas. Busade inget och var väldigt lugn.I hanteringen var hon verkligen jättemysig och snäll. 

Meja

Skulle du vilja berätta hur du upplevde att rida och sköta Pachira? Skicka gärna ett mejl till info@sjois.se