Sjöstjärnans Pachie

Abra startbild

Född: 2009, Sto, 148 cm, Kom till Sjöis: 2013, Slutmätt, Tävlad: LB dressyr LC hopp

Pachie är mycket trevlig att hantera och rida. En känsligare ponny med energi i steget, men blir inte het utan lyssnar bra på ryttaren. Hon är lika trevlig att rida i både hoppning, dressyr och i skogen. Snäll och fin att hantera i stallet.

Jag hade Pachie v31 2022 och upplevde henne som en väldigt fin, arbetsvillig och känslig ponny, Pachie älskar att hoppa och att galoppera fort i skogen. Hon älskade att bada. Snäll och står och sover i borstningen och pyntningen, men är känslig för att dra åt sadelgjorden. Världens bästa Pachie!

Frida

Jag hade Pachie på mitt läger! Upplevde henne som lagom pigg men lite åt det piggare hållet! Ganska känslig men när man hittar hennes knappar blir hon väldigt fin! Hon tycker om att hoppa och taggad gärna till lite innan hinder men man behöver ändå rama in henne lite. I dressyren är hon framåt och pigg. I skogen är hon hur snäll som helst och skulle inte hitta på något! Men att galoppera tycker hon är kul! Hon gillar att bada och om man är lite envis simmar hon. Hon är underbar och verkligen en ängel mot människor och i hanteringen!  Men mot andra hästar kan hon bli lite sur ibland. Men en riktigt fin häst som många som rider gillar!

Emma

Upplevde henne som lagom pigg men lite åt det piggare hållet! Ganska känslig men när man hittar hennes knappar blir hon väldigt fin! Hon tycker om att hoppa och taggar gärna till lite innan hinder men man behöver ändå rama in henne lite. I dressyren är hon framåt och pigg. I skogen är hon hur snäll som helst och skulle inte hitta på något! Men att galoppera tycker hon är kul! Hon gillar att bada och om man är lite envis simmar hon. Hon är underbar och verkligen en ängel mot människor och i hanteringen!  Men en riktigt fin häst som många som rider gillar!

Emma