Sjöstjärnans Niome

Abra startbild

Född: 2012, Sto, ca 148 cm, Kom till Sjöis: 2015

Niome är en riktigt schysst ponny både att hantera och rida. Hon är supersnäll att sköta och älskar att bli ompysslad. Hon är framåt i ridningen och älskar att hoppa! Hon taggar till lite extra i hoppningen och kan nästan bli LITE stark men inte het eller svårriden. I dressyren är hon lättjobbad och gör det man ber henne om glatt och villigt. Niome älskar att bada och brukar simma mycket!

”Jag tycker att Niome är en väldigt social och snäll tjej. Hon är väldigt arbetsvillig och gillar att göra rätt. Hon hoppar väldigt fint men kan bli lite extra pigg och kan därför behöva lite stöd. I hanteringen var hon en klippa. Alltid snäll och tog verkligen väl hand om ryttaren. Trygg att rida ut på dessutom. Verkligen en toppenponny!”

Viola

Niome är en tjej som är super snäll både i hantering men också inom ridningen.
Hon är framåt i ridningen och hon älskar att hoppa, hon hoppade super fint och hennes galopp och väldigt skön. Hon var enkel att fatta galopp på och och i dressyren var hon helt underbar! På min vecka så behövde man hjälpa lite med skänkeln under hoppningen och sen gjorde hon resten själv. 
På uteritterna så var hon pigg, men vi hamnade även lite bakom i skritten så då behövde man skänkla lite.
På baddagen så plaska hon runt lite och tyckte det va roligt, tyvärr inga simturer dock. 
Att gosa var det bästa vi visste<3
Julia