Sjöstjärnans Malic

Abra startbild

Född: 2016, Valack, ca 148 cm, Kom till Sjöis: 2021

Malic är en vädligt social och trevlig häst. Han gillar att bli ompysslad och trevlig att rida. Mjuk i munnen och i sidorna.

Han är en positiv häst som älskar att jobba. Dressyr, hoppning eller ut i skogen. En riktigt snäll häst men som ändå är vaken och framåt. 

Hoppning är riktigt kul, men lite läskiga hinder behöver man titta på några gånger annars hoppar han fint och stort, med ett bra sug mot hindren.

Malic är en väldigt social och mysig ponny som alltid gör sitt bästa. I dressyren är han jätteduktig och gillar att göra rätt. Så fort jag började hitta knapparna på honom blev han en riktigt cool ponny att rida. Ibland var det lite svårt att förstå allt men han löste alltid det super. I hoppningen gjorde han alltid sitt bästa och var en av de roligare ponnys jag suttit på. Efter varje pass ville han välförtjänat klia sig på en.

I stallet var han riktigt mysig och älskade all uppmärksamhet han kunde få och älskar att bli ompysslad. I skogen var han tryggheten själv och gjorde allt man bad honom att göra han tog det i ett lugnt tempo men om man bad honom ökade han villigt. På baddagen badade vi lite grann och han skötte sig super. Verkligen en superhäst som jag görna rider igen!

Doris

Jag hade Malic under mitt läger 2022 och fastande för honom direkt. Malic är en glad häst som är positiv till arbete. Han är än rätt så känslig häst så om man inte red mjukt blev han enkelt spänd och nästan lite seg. Om man bara red mjukt så gick han i en riktigt fin form och han ville alltid göra rätt.I hoppningen behöver han mycket stöd till en början men framåt slutet av passet hoppas han allt utan tvekan med fin teknik! På uteritter är han hur trygg som helst men samtidigt med mycket fart och energi. I hanteringen är han hur snäll som helst och älskar att stå och mysa.En häst som nu ligger mig riktigt nära om hjärtat.

Thea

Vill du berätta lite om Malic? Mejla oss gärna.