Sjöstjärnans Lyrik

Abra startbild

Född: 2005, Valack, 140 cm, Kom till Sjöis: 2008, Slutmätt, Tävlad: LB dressyr, LB hoppning

Lyrik är en snäll men lite framåt ponny. Han rids bäst om ryttaren driver honom fram till handen, då bjuder han på en riktigt fin känsla. Han älskar att hoppa och gör det med fin teknik. Dessutom är han jätte snäll i stallet och han tycker det är jätte kul att bada. Han är lugn och trygg så han passar lika bra till lite mer ovan ryttare som en rutinerad.

“En väldigt trevlig och pigg herre. Mysig o rida ut på och arbetsvillig på banan! Hoppar allt man styr på och gör de me fin teknik! Kommer aldrig glömma honom!”

Hannah

“Världens bästa häst!! Blir ganska pigg med spö, men kan behövas vid galoppfattningen. Hoppar allt man styr på. Han gillar att bada, men brukar inte plaska så mycket.”

Hannah

”Lyrik är en talangfull och personlig ponny. Riktigt välutbildad inom dressyren, han kan allt och lite till, men det roligaste är att hoppa och vara ute i skogen med kompisar. Han hoppar med glädje och med bra teknik. Gör allt för sin ryttare, men kan också ibland visa lite attityd. Lyrik är en ponny med fart i, han blir ännu lite piggare på vintern, men det går alltid att ta tillbaka och reglera honom, både på banan och i skogen. Mysig i hanteringen, är väldigt social och älskar uppmärksamhet. Han är smart och kan lära sig nya tricks väldigt fort. Lätt att ha med sig på tävling o träning i nya miljöer. En helt fantastisk ponny med stor personlighet och en glädje som snabbt smittar av sig på ryttaren, är oerhört tacksam över att jag har fått lära känna honom!”

Lovisa