Sjöstjärnans Lorry

Abra startbild

Född: 2003, Valack, 154 cm, Kom till Sjöis: 2006, Tävlad: LB dressyr, 1,05 m hoppning

Lorry är en trevlig häst som hoppar bra, går fint i dressyr och är vaken och glad. Lorry är en häst som passar någon som har ridit lite längre, då han ibland kan bli lite het och stark. Han älskar att bada och simma. Han är en utav dem som VILL gå ut och bada, oavsett om han har ryttare på ryggen eller inte.

“En väldigt trevlig och pigg herre. Mysig o rida ut på och arbetsvillig på banan! Hoppar allt man styr på och gör de me fin teknik! Kommer aldrig glömma honom!”

Hannah

Lorry är en riktig charmig och trygg häst! Jättemysig i hanteringen och står gärna och gosar. I ridningen är han lagom framåt med en tydlig broms och lätt att böja samt forma. I hoppningen blir han lite extra pigg men hoppade riktigt bra. Upplevde honom som stark vid uteritter men glad och snäll! Världens bästa och finaste häst helt enkelt! 

Julia

Jag tyckte han var lagom pigg, lite stark men det gick ändå att bromsa honom!Han var fin i hanteringen, han stod alltid still och gjorde aldrig något dumt!Att simma det älskade han. Att plaska i vattnet var nog veckans höjdpunkt för honom!I hoppningen var det bara att styra på hindret och ha bra tajming så löste han resten! Otroligt rolig att rida!Saknar honom så himla mycket!Fina fina Lorry

Elvira