Sjöstjärnans Lelle

Abra startbild

Född: 2006, Valack, ca 158 cm, Kom till Sjöis: 2009, Tävlad: LB dressyr, 

Lelle är väldigt stabil och positiv. Han är en lyhörd och stabil kille som gör det man ber honom om. Han är lätt att rida i form och gör alltid sitt bästa, han är mjuk i sidorna och han älskar att hoppa. Lelle är snäll och lugn i stallet och skogen. Han tycker dessutom väldigt mycket om att bada och är en utav dem som brukar simma.

“En väldigt trevlig och pigg herre. Mysig o rida ut på och arbetsvillig på banan! Hoppar allt man styr på och gör de me fin teknik! Kommer aldrig glömma honom!”

Hannah

”Lelle är en helt fantastisk häst på många sätt. Älskar att bli ompysslad och kan somna en stund. Skulle aldrig göra något dumt i hanteringen. Väldigt trygg och snäll kille. I ridningen har han en fin framåtbjudning och tuffar på överallt. Även om han kan bli lite osäker på nya ställen i skogen så litar han på dig och går fram. Att galoppera snabbt i skogen älskar han, och då går det fort! I dressyren är Lelle mjuk och fin, och lätt att jobba med. Väldigt lyhörd och känslig. Hoppa tycker han är jättekul och gör det riktigt bra. Lelle är en häst som det skulle finnas fler av, han är så himla mysig, snäll och duktig.”

Camilla