Sjöstjärnans Hermes

Abra startbild

Född: 2006, Valack, 140 cm, Kom till Sjöis: 2008, Tävlad LC hopp, Slutmätt

Hermes är en glad och framåt ponny. Han älskar allt från dressyr till hoppning lika mycket som att mysa i spiltan som att ta en tur i skogen. Han är för det mesta lugn och trygg men han har en liten räv bakom örat om han känner att du ridit lite längre. Men mer ovana ryttare är han hur snäll som helst. Bada är superkul och han är en utav dem som brukar simma på baddagen om man som ryttare är lite envis.

“Hermes är en positiv och mysig kille. I ridningen är han väldigt fin han jobbar i en trevlig form men mjuka gångarter. Han är väldigt arbetsvillig och lyssnar bra på sin ryttare. I hoppningen så är han lite segare men hoppar väldigt bra. Kommer alltid rätt på hindren. När man rider ut är han super lugn och trygg men lite piggare än vanligt.
I stallet så är han världens snällaste och gosigaste. Älskar att bli borstad och ompysslad. Skulle aldrig göra något dumt utom är genomsnäll. Han gillar även att bada väldigt mycket och simmar oftast på baddagen. ” 

Sofia

“När jag hade honom på läger, så stannade jag längst kvar, jag ville inte lämna honom! Han är super snäll i all hantering, står still och är gosig.
I ridningen är han lagom pigg och han vill jobba. Hermes är lätt att flytta och han är väldigt mjuk och fin. I hoppningen kan man behöva driva på lite men om man bestämmer sig för att hoppa gör han det. På baddagen simmar han gärna, kan små stegra i vattnet för att plaska men bara för att han tycker att det är kul. Världens finaste ponny!”

Nellie