Sjöstjärnans Gucci
Abra startbild
Född: 2011, Sto, ca 146 cm, Kom till Sjöis: 2014

Gucci är arbetsglad och en väldigt positiv ponny. Helst skall det gå lite fort om hon får bestämma, men accepterar även om det skall gå lite långsammare. Har man hittat hennes knappar och hur hon fungerar så arbetar hon på bra i rätt form och har lätt för att bära upp sig på ett bra sätt. 

I hoppningen är hon pigg och man märker att hon tycker att hoppning är kul. Men man behöver rida henne ordentligt emellan hindren för hon tar gärna kortaste vägen till nästa hinder om hon själv får bestämma. 

I stallet är hon supergullig att sköta. Kan vara lite sur när man spänner sadelgjorden men för det mesta står hon mest och sover eller njuter av att bli ompysslad. 

Trygg och framåt i skogen och hänger med på det mesta.

“Hade Gucci 2015 och 2016 då hon var ny och väldigt ung, men en helt fantastisk snäll och söt ponny. Framåt men inte jättepigg, så krävdes en tydlig ledande hand och bestämdhet emellanåt. Hon tycker det är roligt att hoppa och rida ut så då var hon extra glad och framåt. I dressyren gällde det att få igång motorn lite, då kunde hon gå jättefint. I spiltan är hon jättemysig och väldigt snäll att hantera i alla möjliga olika situationer. Saknar henne så!!”
Emma

”Gucci är en väldigt snäll och gosig ponny! Hon är väldigt bra att rida och är super snäll i stallet. I hoppningen så är hon väldigt framåt och man märker att hon gillar det. I dressyren kan hon bli väldigt fin i formen och hon ÄLSKAR att galoppera i skogen! En väldigt trevlig och snäll ponny!”
Ida