Sjöstjärnans Flurry

Abra startbild

Född: 2011, Valack, ca 143 cm, Kom till Sjöis: 2014

Flurry har en otrolig charm som är svår att stå emot. Han är väldigt snäll att hantera och sköta och älskar uppmärksamhet.  Han har ett mjukt och trevligt sätt och ger ryttaren en härlig känsla. En del upplever honom som lite seg, men har man väl hittat hans knappar så är det en krutponny. 

Hoppa är något han älskar. Styr mot hindret och han sköter resten. På lite högre höjder behöver ryttaren vara med och stötta lite mer. Han har riktigt fin teknik i hoppningen.

I skogen är han för det mesta snäll, även om det finns en liten, liten räv bakom örat när det blir lite väl roligt. För det mesta är han hur snäll som helst. 

Flurry är en av dom snällaste hästarna jag träffat, han är en ponny åt det lite segare hållet men när man får fram honom är han en dröm. Han gillar att bada & om ryttaren är envis kan man få sig en simtur. Jätterolig att hoppa & kan kan lägga till ett litet bus ibland. Han älskar att rida ut & kan bli något piggare men han skulle aldrig göra något dumt.När man gör iordning honom står han lugnt & snällt, förutom om man har godis då. Han älskar att mysa & att pussas. En ponny som passar alla

Mindy

”Flurry är en jättesnäll ponny men busar gärna till det lite ibland. Han är väldigt mjuk i ridningen och är rätt känslig i munnen. Hankan verka rätt seg i början men när man får igång honom går han på bra framåt. Han kan också hoppa riktigt fint med lite träning. I stallet står han alltid helt still och älskar att bli ompysslad, så länge det inte finns godis någonstans såklart.”

Bella

“Flurry är verkligen världens snällaste ponny, han älskar att bada och med lite vilja av ryttaren kan man få till en simtur. Flurry passar alla och är supergosig. Han älskar att galoppera i skogen och gör alltid sitt bästa”

Tindra