Sjöstjärnans Fanny

Abra startbild

Född: 2010, Sto, 140 cm, Kom till Sjöis: 2014 

Fanny är en positiv och ganska energisk ponny. Hon är väldigt snäll och sköta och hantera, men spänna sadelgjorden är ingen favorit.

Hon är trevlig och rolig att rida om man gillar känsliga och lite heta ponnyer. Älskar att ridas i skogen men är lika positiv till arbete på banan. Men hoppning är nog favoriten. Hoppning ska gärna gå fort och gärna snäva svängar.

Bada är otroligt spännande och väldigt roligt och det gör hon med stor förnöjsamhet. Hon är en liten räserponny som många tycker är jättekul att rida.

“Denna lilla häst är fantastisk på alla sätt, oavsett om man är uppsutten eller inte. Jag själv har haft henne på två sommarläger och njutit av hennes pigga och livsglada personlighet. Hoppa gör hon stort och gärna, nästan så att man får hålla tillbaka henne lite, och på uteritterna vill hon galoppera i varje steg, men väntar förväntansfullt på ditt kommando. Dressyren är lite tråkigare, men med en duktig ryttare kan hon gå fint. I boxen är hon kelen, tillgiven och snäll att ta hand om, och detsamma gäller när man leder henne. Ingen häst innan har jag lyckats hoppa upp på barbacka utan att behöva ha någons hjälp då hästen rör sig, men Fanny står alltid där lika snällt. Summerat är hon ett underbart livsglatt och arbetsvilligt sto som jag redan längtar efter att få träffa igen!”

Louise

”Fanny är en pigg och känslig ponny som ställer upp på det mesta. Hoppningen tycker hon är superkul och hoppar allt man styr på. I dressyren försöker hon alltid sitt bästa och vill alltid göra rätt för sig. Uteritterna är något hon verkligen tycker om och vill gärna galoppera så fort hon kan. I hanteringen är hon snäll men kan vara lite sur när man sadlar. Hon är en rätt så bestämd dam som vet vad hon vill. Men hon är en väldigt trevlig ponny som jag har haft väldigt roligt tillsammans med under dem 2 perioderna jag hyrde henne.”

Alicia

”Fanny är ett sto med mycket personlighet Hon är en ponny med fart i. Hon är snäll i all hantering så som borsta sadla tränsa osv. Inom ridningen är hon ganska pigg men lyssnar bra bromsen. Hon är fin i dressyren men det krävs en del ridning för att få henne avslappnad. Hon har mjuka gångarter och är positiv till allt arbete. Hon ÄLSKAR hoppning, hoppar allt man styr på med en bra bjudning framåt. I skogen är hon väldigt pigg men skulle aldrig göra något dumt. Under baddagen så plaskar hon gärna i vattnet och kan simma ibland om hon har lust.”

Sofia