Sjöstjärnans Fancy

Abra startbild

Född: 2012, Sto, ca 145 cm, Kom till Sjöis: 2015

Fancy är framåt och väldigt positiv ponny. De flesta som rider henne blir förälskade i henne från första stund. Hon är ganska trygg och stabil men ändå mjuk i sitt sätt. Hon älskar hoppning och taggar gärna till lite extra mot hindret.

I dressyren är hon mjuk och fin. Hon gör verkligen sitt yttersta i alla lägen. Hon är supermysig i stallet och väldigt snäll att rida ut på men kan tagga till lite extra i t.ex. galoppen. Helt klart en toppenponny på alla sätt och vis. 

“Snäll och mysig att sköta och sover mest. Pigg och glad i ridningen, gillar att bada och busa lite på uteritterna. Fin i hoppningen men kan kanske behöva nån lite mer erfaren och i dressyren då hon fortfarande lär sig men är otroligt positiv till allt och väldigt utbildad för sin ålder! En väldigt fin liten ponny som man lätt blir kär i och har ett hjärta på rätt ställe.”

Alicia

“Super härlig!! Snäll, mysig och en riktig godisgris!! Älskar att plaska med hovarna när man badar men även med mulen i fontänen. Underbar häst som även har en stark egen vilja!! Upplevde att hon ständigt behövde en mjuk hand i tyglarna speciellt vid hoppningen!! Vid uteritter skötte hon sig fint men ville gärna galoppera på, vilket man kan förstå!! Superfiiiin!” 

Ebba

“Hon är supermysig verkligen!!! Jättesnäll och mysig i spiltan och en riktig godisgris!! Pigg och framåt i ridningen, rolig att hoppa med men hon behöver en ganska erfaren ryttare då hon fortfarande är ganska ung. På uteritter tyckte jag att hon blev något piggare men hon lyssnade superfint!! En riktigt fin ponny.” 

Fanny