Sjöstjärnans Fabian

Abra startbild

Född: 2013, Valack, ca 155 cm, Kom till Sjöis: 2017

Fabian är en framåt kille med glimten i ögat. Han har verkligen hjärtat på rätta stället och vill verkligen göra sin ryttare till lags. Men ibland tycker han att man måste skoja till tillvaron. Inget för att vara dum eller bråka utan för att det är lite långtråkigt… 

Han tycker hoppning är superkul och har en fin framåtbjudning. I dressyren är han mjuk och vill göra rätt. En väldigt arbetsvillig häst som vill att det händer något nytt ofta.

Han tycker mycket om att bli ompysslad och står gärna och sover i stallet. I övrigt är han en riktigt trevlig häst som många kommer ha som sin favorit. Han älskar att rida ut och det är helt klart hans favorit. Men även bada är kul, och är man lite envis så går det att få ett par simturer med honom.

“Hyr Fabian nu hans andra år, världens goaste häst. Supertrevlig på alla sätt, med en liten räv bakom örat ibland, så gör han varje dag lika rolig. Han har en positiv inställning till allt men gör inget gratis. Går fint i både dressyren och hoppning men kräver självklart en mer rutinerad ryttare då han fortfarande är ung. Är & kommer bli en riktig toppenhäst!” 

Julia