Sjöstjärnans Daily

Abra startbild

Född: 2009, Sto, 147 cm, Kom till Sjöis: 2013, Tävlad: LB dressyr, LC hopp, Slutmätt

Daily är en storfavorit bland ryttarna. Hon passar lika bra till nybörjare som mer vana ryttare. Hon är väldigt snäll att hantera och rida. Daily är väldigt välutbildad och lätt för hjälperna. Hon är mjuk i munnen, arbetsvillig och anpassar sig efter ryttaren. 
Med lite mer ovana ryttare är hon lugn, snäll och hjälper ryttaren. Men med lite mer vana ryttaren är hon framåt, kan vara lite småbusig men ändå ge en trevlig känsla av att man lär sig mycket.

Hon gillar att bada och är man lite envis så kan man även få simma ett par vändor. I stallet är hon supersnäll på alla sätt och vis.

I hoppningen är det bara att styra på hindret och hon sköter det mesta. Men på lite högre höjder behöver ryttaren vara med och stötta och rama in för att få till riktigt fina språng.

“Daily är en ponny som är så mysig att rida! Pigg och framåt, men blir ändå inte het. Tyckte hon var lite svår i hoppningen, blev lite vinglig och var lite osäker, men jag red henne senast 2016 så hon har förmodligen blivit mycket bättre nu! I dressyren var hon mycket bättre, inte svår att rida men ändå något att arbeta med. Trivdes jättebra med henne och skulle gärna vilja rida henne igen!” 

Fanny

“Jag hyrt Daily och hon är fuxsto så det ryker om det.  Om man hittar alla knappar är hon en helt fantastisk häst. ” 

Jenny

”Daily är en väldigt snäll ponny som passar alla sorters ryttare. Hon är snäll med de mindre erfarna och en rolig häst att rida för de som ridit lite längre. I dressyren är hon mjuk och ger en härlig känsla. Hoppning tycker hon är roligt men kan behövs lite stöd från ryttaren. I skogen är hon väldigt snäll och skulle aldrig hitta på något dumt:) en helt fantastisk häst.” 

Filippa