Sjöstjärnans Abra

Abra startbild

Född: 2001, Sto, 144 cm, Kom till Sjöis: 2004, Tävlad: LA hoppning, Slutmätt

Söta Abra är otroligt snäll och gosig, i stallet, hagen, skogen, vid ridning osv. Hon har varit hos oss på Sjöstjärnans Ridläger ett bra tag nu och är trygg och stabil.

Abra passar lika bra till en rutinerad ryttare som en lite mer orutinerad. Hon är mjuk i munnen och i sidorna, följsam och är lagom pigg. Hon är en framåt och positiv ponny men lyssnar lika bra på förhållande hjälper som på vändande och drivande. Hon har en mjukt steg och skön att sitta på. Hon är lätt att rida i form men går lika bra att rida för dig som inte kommit så långt i ridningen.

I hoppningen bjuder hon bra men blir inte het utan lyssnar bra på ryttaren. Hon hjälper till där ryttaren missar och hoppar det mesta man styr på.

I stallet är hon snäll att sköta om men kan ibland vara lite sur när man spänner sadelgjorden i övrigt är kanonbra. Hon är supertrygg att rida ut på, både själv och i grupp. Hon älskar att bada och simmar ibland när det är.

“Super snäll. Bada tyckte hon var kul men simmade helst inte. Jätterolig och rida, väldigt välutbildad, skulle aldrig vägra. Genom snäll att rida ut på kan bli lite stark när man rejsar men annars jättelätt att hantera.” 

Lina

Otroligt snäll och välriden ponny som de flesta kan rida. Väldigt snäll i hantering och älskar att bli ompysslad och mys. Att rida är hon en riktig läromästare! Hon blir aldrig stark men kan bli pigg men lyssnar alltid och skulle aldrig göra något dumt. Hon är en fantastisk ponny, med ett hjärta av guld.”

Hanna

“Bada älskade hon och hon hoppade hyfsat bra! Världens bästa ponny enligt mig” 

Tilde