Sjöstjärnans Tiara

Abra startbild

Född: 2008, Sto, 147 cm, Kom till Sjöis: 2010

Tiara är en mjuk tjej som är lagom framåt. Väldigt följsam, trygg och väldigt snäll. Hon har en härlig känsla när man rider henne. Lite känslig i munnen men har man ett mjukt stöd och rider mer med sits och skänkelhjälper så är hon jättetrevlig att rida.

I hoppningen så är det bara att styra och hänga med. Hon hoppar det mesta, ska man hoppa lite högre så behöver man be om lite mer framåtbjudning.

I stallet är hon snäll och trevlig att hantera och sköta. Att bada tycker hon väldigt kul och plaskar väldigt gärna i vattnet. Är man även lite envis så kan man även få henne att simma ett par vändor.

Tiara är supersnäll i skogen, och det är bara att njuta av den vackra naturen och hänga med.

Hon är en perfekt första häst för hon är så snäll och trygg. Hjälper ryttaren och gillar att arbeta.

“Super snäll. Bada tyckte hon var kul men simmade helst inte. Jätterolig och rida, väldigt välutbildad, skulle aldrig vägra. Genom snäll att rida ut på kan bli lite stark när man rejsar men annars jättelätt att hantera.” 

Lina

Tiara är en otroligt omhändertagande ponny som man nästan alltid kunde känna sig trygg på. Hon är jättesnäll att borsta och kratsa hovarna på. Tränsa var inga problem alls, öppnade i princip munnen när man kom med bettet. i ridningen var hon lite svår att förstå sig på, hon har ganska litet steg så traven blir lätt ganska skumpig men galoppen var jätteskön. hon var ganska svår att fatta galopp på innan man hittade hennes knappar. I dressyren jobbade hon på jättebra. I hoppningen skötte hon super och kunde nästan tagga till lite mot hindret men inget som påverkade mig. Men uteritterna var hennes favorit, hon älskade att få sträcka ut i galoppen. Hon gillade även att bada, världens bästa tiara<3

Melina