Sjöstjärnans Sweet Heart

Abra startbild

Född: 2016, Sto, ca 132 cm, Kom till Sjöis: 2019

Sweet, som hon kallas, är väldigt mysig att ha att göra med. Hon har stora luftiga rörelser och riktigt fin hoppteknik. Hon rä framåt i sitt sätt och lär sig fort nya saker. 
Hon är stabil och trygg även om hon är fortfarande är lite yngre. Mjuk i munnen och mjuk i sidorna.
I hoppningen är hon duktig, men behöver fortfarande lite stöttning från ryttaren före hindret. Med lite tid och rutin så kommer hon bli säkrare.

I skogen och i stallet sköter hon sig utmärkt. Hon trivs verkligen med att bli ompysslad, och brukar stå och sova. I skogen är hon trygg och snäll.

Sweet är en jättehärlig häst som jag aldrig kommer glömma bort. Hon är fin i all hantering och supersnäll att pyssla med.

I ridningen är hon pigg och kan vara lite busig. Sweet gillar att hoppa och hon hoppar det mesta. Även i dressyren är hon arbetsvillig och lär sig allt mer, med en bra ryttare kan hon gå i form.

Sweet älskar att rida ut och då är hon mycket pigg, hon gillar att galoppera upp för backar snabbt.

Klara

Sweet är en fantastisk liten ponny, hon har hjärtat på rätt ställe, super snäll. Hon älskar att bli ompysslad.I hoppningen har hon en jätte fin teknik om man själv är självsäker och stöttande mot hindret, hon har en tendens att hoppa lite stort eller vika av.Uteritter är super kul! Hon älskar att galoppera och är för det mesta trygg. Eftersom jag inte var på nåt lång läger fick jag aldrig chansen att få bada med henne, men märkte att hon tyckte det var kul att plaska lite men när vattnet kommer lite längre upp på benet är det inte lika kul.I dressyr kan hon gå hur fint som helst i form, om man bara vet hur man gör. Jätte mjuk och fin. Hon kan stanna ibland men då gäller det att vara bestämd! I hagen kommer hon oftast till en och har inget problem med att gå in. Hon gör en alltid glad och gör aldrig fel med mening. Det finns så himla mycket mer att berätta om denna dröm ponny.Älskade Sweet, du är den bästa och kommer alltid vara.

Linnéa

“Sweet är världens sötaste Ponny. Hon ställer upp på det mesta. Kommer aldrig glömma dom 2 åren jag haft henne på mina läger”

Maja

Jag hade sweet på mitt läger och jag upplevde henne som en väldigt trevlig och rolig ponny, i hoppningen (speciellt gräshoppningen) behöver hon stöd och hjälp från ryttaren hon har även stora steg över hindret så man får en känsla att man flyger över dem. Uteritter uppskattar hon väldigt mycket,  det gäller att rida hela tiden och vara tacksam för det hon har att erbjuda eftersom att hon är så ung, i dressyren går hon i fint form om man vet hur man gör, på baddagen är det kul att plaska lite men att gå i dem längre bitarna uppskattar hon inte lika mycket. När man hämtar henne i hagen så står hon still och väntar då hon inte springer iväg. Kommer helt klart önska henne nästa år igen!

Alicia

Jag hade Sweet under mitt läger v31 hon var verkligen en drömponny. I hoppningen behövde man kämpa lite mer om man ville över hindret hon överhoppar även så om man inte är bered på det flyger man i sadlen, Tycker hon ryttaren gör fel så stannar hon, I skogen och i paddocken kan hon kicka lite, I dressyren är hon magisk hon är ju bara 6 så hon har fortfarande saker att lära sig men en duktigare 6 åring kan man inte hitta. Rider man ner till sjön och ska plaska går hon oftast inte ner så där får man vara väldigt bestämd, I hanteringen står hon och sover. Vill man ha en häst som ger en ett leende på läpparna så är Sweet en perfekt ponny.

Emma