Weekendläger

Har du drömt om att åka på läger men tycker att det är lite för långt med en vecka?

Då är ett weekendläger perfekt att börja med!

Under våra weekendläger får du uppleva hur det är att vara på ridläger hos oss, lite kortare men väldigt härliga och givande.  Givetvis får du en egen häst att häst att ta hand om, sköta och rida. Våra duktiga ledare finns alltid med på lektioner, i stallet och övriga aktiviteter. 

Under ett weekendläger så kommer du att få pröva på både hoppning och dressyr och annat som hör till. På ett 4-5 dagars läger hinner vi givetvis med lite mer lektioner men även uteritt och voltige. 

Hos oss har du alltid möjlighet att rida i en fantastisk miljö, plaska med din häst i vår egen sjö. Vår populära baddag och vissa andra aktiviteter görs bara på den längre lägren då detta oftast tar en heldag, där räcker inte tiden på de kortare lägren.

De kortare lägren både börjar på eftermiddagen och de flesta slutar även på eftermiddagen. Sista dagen rundas av med en lite kortare avslutning där du får visa upp dig för dina föräldrar. De långa lägren har en längre avslutning där även lite roliga tävlingar mm ingår.

Det finns ingen möjlighet att köras till/från tåg eller buss på våra 3-5 dagarsläger.

Välkommen till en härlig sommar hos oss på Sjöstjärnan.