Allt ingår

När du åker på läger hos oss på Sjöstjärnan så ingår allt, boende, måltider, aktiviteter, ridning och undervisning. Du tar bara med dig egna personliga saker enligt din utrustningslista som du får efter anmälan. Många kallar detta All inclusive men hos oss får du lite mer.

Vårt mål är att du ska få en så fantastisk upplevelse med minnen utöver det vanliga, vi arbetar aktivt för att förverkliga detta under din lägervecka hos oss. Sjöstjärnan har rykte om sig att leva upp till kvalité, erfarenhet och tradition. Här har man alltid roligt och som förälder kan man känna sig trygg att lämna sina ungdomar hos oss.

Under ditt läger bor du i våra mysiga stugor tillsammans med andra jämnåriga kompisar. Stugorna är fullt moderna och anpassade för vår ridlägerverksamhet. Stugorna heter Gullvivan, Solen, Hästhoven och Rosen. De är fullt moderna och möblerade med sköna soffor och sängar för trötta ryttare som haft en händelserik dag. Utanför finns härliga gräsmattor där du kan ”slänga” dig och njuta utav solen och sommaren. Eller varför inte bara vara med dina kompisar och njuta av en god glass. I en större byggnad strax intill finns duschar och toaletter.

Hos oss äter man mycket och gott. Varje dag serveras frukost, middag och kvällsmat, dessutom två mellanmål under dagen för att fylla på energi och vätska. Det kan även det bli en del extra goda överraskningar under lägret. Sjöstjärnan är känd för sin goda mat vi har fått mycket beröm genom åren och gott rykte för detta. Till varje måltid serveras även dryck, bröd med pålägg och något grönt. Givetvis lagas all vår mat i vårt eget kök. Specialkost är heller inget hinder för att åka på läger till oss.

Du är aldrig ensam hos oss, våra ledare är alltid med vid all undervisning och aktiviteter. De bor även nära stugorna vilket gör att de finns tillgängliga dygnet runt.