Sjöstjärnans Linus

Abra startbild

Född: 2006, Valack, 148 cm, Kom till Sjöis: 2008, Slutmätt 

Linus är lugn och trygg ponny. Han speciell då han har stor personlighet om man lär känna honom. Han har stort hjärta och gör alltid sitt bästa. Linus älskar att vara i skogen och att träna på t.ex. på en äng eller åker är det han älskar mest. Han är lätt att rida i form om man är mjuk och stabil i handen. Han är jättesnäll att hantera och sköta och sover samt njuter av att bli ompysslad. Han är helt okomplicerad i hoppningen och hoppar fint så länge ryttaren är noggrann med att inte dra honom i munnen.

“En väldigt trevlig och pigg herre. Mysig o rida ut på och arbetsvillig på banan! Hoppar allt man styr på och gör de me fin teknik! Kommer aldrig glömma honom!”

Hannah

Hej! Jag fick Linus v.27 2022. Han är otroligt snäll samt lyhörd, extremt bra häst till de som vill ha en liten utmaning. Extremt snäll i hanteringen och älskar uppmärksamhet. Rida ut i skogen är det bästa som finns enligt Linus, då blir det gasen i botten. I hoppningen kan han bli lite seg och behöver framåtdrivning över hindret. Viktigt att man har mjuka händer speciellt under hoppningen.  Men det bästa utav allt Linus älskade att bada. Han är verkligen en guldponny.

Kajsa