Boka Provridning

Under hela året finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för att hyra någon av våra härliga hästar eller ponnyer. Oavsätt om man är intresserad under nuvarande år eller efterföljande säsong.

 I början av maj får vi besked från våra hyrare om de önskar hyra sin hyrhäst nästa säsong. Då börjar vi boka in våra provridningar för eventuella nya hyrare. Har du anmält intresse under vintern så kontaktar vi er för att stämma av. Från och med början av maj finns det möjlighet att komma och provrida. 

Fastnar ni för en utav hästarna skriver vi naturligtvis kontrakt och sedan har ni hela sommaren på er att förbereda för att er nya vän kommer hem till er i mitten av augusti.

Vi finns alltid tillgängliga om det skulle uppstå några funderingar.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av att få mer information angående hyra häst eller vill preliminärboka en provridning. Detta är inte på något sätt bindande utan en intresseanmälan.

Skriv gärna ert namn, mejladress och telefonnummer. Berätta gärna vilken typ av häst ni är intresserade av samt vilken ungefärlig storlek. Så återkommer vi till er så snart som möjligt.

Skicka ert mejl till: info@sjois.se