Boka Provridning

Under hela året finns det möjlighet att anmäla sitt intresse för att hyra någon av våra härliga hästar eller ponnyer. Oavsätt om man är intresserad att hyra under nuvarande eller nästa säsong.

 Lediga hästar läggas upp på vår hemsida i början av maj, efterhand som vi får besked från våra hyrare om de önskar hyra samma häst kommande säsong eller inte. Samtidigt med detta börjar vi boka in provridningar för nya hyrare. Har du anmält intresse under vintern så kontaktar vi er för att boka en tid som passar. Själva provridningen sker därefter med början av juni och resten av sommaren… 

Fastnar ni för en utav hästarna skriver vi naturligtvis kontrakt och sedan har ni hela sommaren på er att förbereda för att er nya vän kommer hem till er i mitten av augusti.

Vi finns alltid tillgängliga om det skulle uppstå några frågor eller annat ni behöver hjälp med.

Kontakta oss gärna om ni är intresserade av att få mer information angående hyra häst eller vill preliminärboka en provridning. Detta är inte på något sätt bindande utan en intresseanmälan.

Skriv gärna ert namn, mejladress och telefonnummer. Berätta gärna vilken typ av häst ni är intresserade av samt vilken ungefärlig storlek. Så återkommer vi till er så snart som möjligt.

Skicka ert mejl till: info@sjois.se