Sjöstjärnans Hera

Abra startbild

Född: 1999, Sto, 145 cm, Kom till Sjöis: 2002, Tävlad: LC dressyr, LC hopp, Slutmätt

Hera är en peronlig ponny men som är kul att rida varje dag. Hon är lugn och stabil, men kan piggna till helt plötsligt. I skogen är hon pigg, glad och framåt och kan blir nästan lite het. Hon tycker om att stå och plaska och kan lägga sig ner i vattnet. I spiltan är hon snäll och i ridningen har hon lätt för att samla sig om man har en bra stöd i handen. I hoppningen är hon stabil och har man ett bra tempo så hoppar hon det mesta.

“Jag hade henne 2008, bestämd tjej som gärna testar en i spiltan i början men annars väldigt enkel att hantera när man visar vem det är som bestämmer. Vi kom jättebra överens, snabbt! Helt underbar häst att rida! Enkel i både dressyr och hoppning tyckte jag. Har vart hos er 5 gånger och ridit på en del hästar men Hera är helt klart favoriten!”

Nathalie

“Hera är en trevlig liten dam som älskar att va ute i skogen, blir gärna het och vill springa på i skogen. Hon gillar att hoppa men inte allt för högt. Ganska seg i ridhuset och på banan i början men är man lite bestämd får att man bättre framåtbjudning. I dressyren är hon väldigt fin och trevlig när man värmt upp henne. Kommer helt klart aldrig glömma henne.”

Ella

“Hera en väldigt personlig dam som vet vad hon vill. Tycker det är roligt att rida ut och när man får fram henne blir hon väldigt positiv till arbete och tycker det är roligt att jobba. Har ett så gott hjärta och när man lär känna henne får hon en att känna sig väldigt speciell. Och visar mycket kärlek, superfin och gullig ponny.”

Sofia