Sjöstjärnans Ginny

Abra startbild

Född: 2005, Sto, 138 cm, Kom till Sjöis: 2008, Tävlad: LB hopp, slutmätt

Ginny är en väldigt trevlig ponny som passar bäst till de som gillar hästar med lite fart. Hon är lätt att arbeta med och är mjuk i munnen, sidorna och lätt för framåtdrivande hjälper. Överlag en väldigt arbetsglad häst som alltid gör sitt bästa. 

I hoppningen är det bara att styra och hänga med, hon älskar att hoppa och det märks på henne. Men som ryttare bör man ha lite egen balans då hon gärna tänder till lite innan hindret. 

I stallet är hon hur snäll som  helst. Kan vara lite sur mot vissa hästar, men för det mesta är hon hur cool som helst. Bada är en grej hon gärna gör, och är man lite envis så kan man även få henne att simma lite. 

Ginny passar de flesta ryttare som gillar lite fart och som har några år ridning i bagaget.

“Ginny är en talangfull ponny och en riktig arbetsmyra, älskar allt hoppa och går riktigt fint i dressyren när man hittat knapparna, hemma på vintern blir hon väldigt pigg och att galoppera i snön är bland de bästa hon vet, hon är en väldigt personlig häst och väljer sin ryttare. Super snäll i all hantering lätt att ha me sig på träning/tävling!” 

Miranda

“Ginny är en helt underbar ponny. Hade henne lägersommaren 2019 och blev imponerad över hur fin och okomplicerad hon var under hela veckan! Urmysigt i spiltan, Så duktig i dressyren och väldigt rolig att jobba tillsammans med. Hoppade allt man styrde på och hade gott om härlig energi på uteritterna. Helt fantastisk ponny som verkligen ger allt man kan önska sig!” 

Tilde

” Ginny är en jättesnäll och underbar häst att rida. Hon gillar att hoppa och hoppar som en riktig stjärna. Hon är enkel att rida men kan vara svår att rida i form när man inte är så gammal. Hon är snäll att borsta och sköta om och är väldig mysig.” 

Freja