Sjöstjärnans Coreila

Abra startbild

Född: 2007, Sto, ca 150 cm, Kom till Sjöis: 2010

Corelia är en social och mycket trevligt sto. Hon passar lika bra till mindre vana ryttare som till mer rutinerade. Hon är en väldigt stabil och trygg ponny som älskar att jobba. Hon är framåt, positiv, lätt för hjälperna. Har man kommit lite längre i ridningen så är hon lätt att rida med bärighet, och är mjuk och fin i mun och för skänkel.

Coreila älskar att hoppa. Det är bara att styra och hänga med och så sköter hon resten själv. Hon är verkligen supermysig i stallet och brukar mest stå och njuta av att bli pysslad med. När vi badar med hästarna brukar hon vara en utav dem som alltid simmar.

“Coreila är den snällaste och sötaste hästen någonsin! Hon tar hand om sin ryttare och man litar till 110% på henne. Hon tar allt i sin egen takt och vill helst inte stressa. Hon går jättefint i dressyren och hoppar bra. Snäll och gosig i stallet och skulle aldrig göra något dumt, helt enkelt världens bäst häst. ” 

Ebba

Jag hade coreila och hon var jättesnäll i spiltan och gjorde alltid sitt bästa och ville alla väl. När jag hade henne så var hon lugn och pigg i hoppningen, i dressyren var hon lugn och lätt att få i form och hon är en läromästare för de flesta.

Emmie

“Jag hade Coreila på läger 2017 och tyckte om henne jättemycket! Hur snäll som helst i spiltan och skulle aldrig göra något för att göra ryttaren illa. Rolig att rida i dressyren, hon lyssnar bra på hjälperna och man måste vara lite envis för att få som man vill. I hoppningen var hon underbar! Hoppar allt man styr på, kunde hoppa av lite stort någon gång ibland bara. En helt underbar ponny” 

Fanny

“Coreila är en häst med hjärtat på rätt ställe! Hon är ett sto med en väldigt trevlig personlighet. I hantering är Coreila väldigt social, trygg och mysig, skulle aldrig hitta på något dumt och älskar att bli ompysslad. I ridningen är hon även där en pärla, lagom pigg och dom flesta skulle kunna rida henne då hon anpassar sig bra efter ryttaren! Hon älskar att hoppa, är väldigt snälla och hoppar allt! Hon är välutbildad och trevlig i dressyren, när du hittat knapparna går hon som en dans på rosor. Älskar att vara ute i skogen och springa, Coreila är väldigt trygg att rida ut på!”

Ella