Sjöstjärnans Bombibitt

Abra startbild

Född: 2001, Valack, ca 153 cm, Kom till Sjöis: 2004

Bombibitt är en trevlig häst att rida! Han är jättebra till mindre vana ryttare, då han är väldigt lugn och tar det mesta med en nypa salt. Men han är också bra till lite mer erfarna ryttare, eftersom han går i en väldigt fin när man hittat hans knappar form och hoppar väldigt bra, men man måste jobba lite för att komma dit. I stallet står han mest och sover så älskar du att pyssla, fläta, borsta osv. så är han den perfekta hästen.

“En jättesnäll häst som älskar mat och godis. Skulle aldrig göra något dumt, varken mot hästar eller människor. Gillar att hoppa och går fint i dressyren när man hittat knapparna. En underbar häst i alla lägen!” 

Lova

“Fantastiska Bombi! Hyrde honom 2013-14 och han är den bästa hästen jag någonsin haft. Bombi kan man nog uppfatta som seg och tråkig men lär man känna honom är han den bästa hästen. Tar allt med ro. Den här hästen har en stor plats i mitt hjärta fortfarande.”

Kajsa

“Bombo är helt underbar att sköta om. Han somnar ofta och älskar att bli ompysslad. I ridningen är han jätte snäll och skulle aldrig göra nåt dumt. Han kan dock vara lite envis, men när man hittat hans knappar så går han som en klocka i både dressyr och hoppningen! 
Väldigt personlig och underbar häst i allt ” 

Camilla